plimbari caini brasov

Oferim servicii de plimbare și pet-sitting în Brasov. Câinii vor fi preluați de la domiciliu și returnați la domiciliu.

Unul din factorii de stres pentru caini este lipsa plimbarii. Un caine nu are nevoie doar sa iasa afara si sa isi faca nevoile, are in primul rand nevoie de miscare si de socializare cu caini si oameni.

cosmetica canina la domiciliu Brasov plimbari caini brasov

Caini fericiti la preturi mici

Oferim accest serviciu pentru ca stim cat de important este acest lucru pentru caini si pentru ca in ziua de azi lipsa timpului nu va perimite sa iesiti cu cainele cel putin 60 minute zilnic in natura. Cainele dumneavoastra va iesi afara din casa de luni pana vineri insotit de un instructor atestat de ACHR/CDC, rezultatul fiind vizibil apoi prin faptul ca acesta va fi mai activ si mai relaxat.

PLIMBARE CAINI

Nu ai timp sa tii cainele la plimbare atat cat ar avea el nevoie? Nu se poate tine pana vii tu de la serviciu? Te ajutam noi! Program adaptat nevoilor si obisnuintelor fiecarui caine

Va rugam sa retineti ca Noi consideram fiecare caz separat.

Pretul va fi stabilit inpreuna inainte de a incepe munca

Alte servicii:

pet-taxidog-sittingsocializareplimbari lungi pe jos in medii aglomerate, obisnuire cu grupuri mari de oameni, cu galagia, plimbari cu autobuzul), reprimarea agresivitatii nedorite fata de copii/oameni/caini; rezolvare probleme de comportament etc.

Pentru al doilea, al treilea, etc., câine din aceeași casă tariful se reduce cu 50%.

Toate serviciile sunt adaptabile în funcție de nevoile câinelui dumneavoastră.