Servicii canine la domiciliu tau

Din cand in cand, cainii trebuie tunsi, mai ales cei cu blana mare. Serviciile de tuns caini pe care le oferim sunt de o calitate foarte buna, spunem acest lucru datorita faptului ca in momentul in care tundem cainii totul trebuie facut intr-un anumit fel, mai ales in cazul cainilor agitati, care nu stau la tuns.

Pentru tine, confort, economisind timp și bani.

De ce sa luptati dumneavoastra cu traficul sau sa trebuiasca sa va luati o dupa-amiaza libera cand puteti face altceva si catelul dumneavoastră poate fi tuns convenabil la domiciliul dumneavoastra? Serviciile mobile de frizerie canina câştigă popularitate rapid din cauza de convenienţiei sale pentru proprietarii ocupati de câini.

Pentru caine, mai multa sănătate și mai puțin stres

- nu supunem animalul la stresul de transport, stresul din sala de asteptare- nu pierdeti timpul in trafic- nu va umpleti masina de par- pentru cei care au mai multe animale

cosmetica canina la domiciliu Brasov

Cainii sufera doua naparliri anuale mai mult sau mai putin evidente.

Noi va recomandam sa periati frecvent animalutul dumneavoastra, astefel indepartati parul mort, praful si orice alte corpuri straine retinute in blana. Periajul ajuta deasemenea la oxigenarea capilarelor din piele si stimuleaza cresterea sanatoasa a parului.

Noi facem din periat o operatie placuta si folosim accesorii potrivite fiecarui tip de blana in parte pentru a evita deteriorarea parului sanatos.

 • Taierea unghiilor caini

  Taierea unghiilor:

  In cazul in care cainele nu are parte de prea multe plimbari, sau alearga mai degraba pe covor decat pe pavaj, unghiile sale vor creste foarte repede. In acest caz ele trebuie taiate frecvent incepand de la o varsta mica, cu o unghiera speciala.

 • Igiena urechilor caini

  Igiena urechilor:

  Este foarte importanta pentru rasele cu ‘urechi cazute’ care nu se aerisesc bine. Pentru a evita infectiile si otita ele trebuiesc curatate saptamanal, iar parul in exces trebuie indepartat frecvent..

 • Ingrijirea ochilor caini

  Ingrijirea ochilor:

  La unele rase se observa deseori urmele unor pete rosii inestetice sub ochi sau mustati. Acestea sunt rezultatul aciditatii lacrimilor si a salivei. Pentru a atenua aceste pete si pentru a preveni formarea lor, noi va punem la dispozitie produse speciale in acest scop..