Tundem caini la domiciliu dvs

Cosmetica canina este foarte importanta deoarece aspectul catelului dumneavoastra infuenteaza modul in care el se simte si modul in care noi interactionam cu el.

cosmetica canina la domiciliu brasov cosmetica canina la domiciliu Brasov

Cățelulșul tău adorabil, serviciile noastre excepționale

Dragoste, ocazie specială sau vrei un cățel cu adevărat unic? Indiferent de motiv, la noi întotdeauna vei găsi metode prin care micuțul tău va fi cel mai frumos.

Concept nou ! Stilist cu experienta tund caini la domiciliu

Va ofer servicii de calitate la preturi accesibile pentru asigurarea bunastarii si sanatatii animalului dumneavoastra:Preturile practicate sunt chiar mai mici decat cele intalnite in cabinetele conventionale

Salon de cosmetica canina in fata casei tale.

Tundem caini cu cele mai bune aparate pentru ca vrem sa va oferim cele mai bune servicii in speranta ca pe viitor sa va fidelizam si sa apelati la noi de fiecare data.


Tundem catei la domiciliul dumneavoastra, cu masini de tuns sau foarfeca, produse profesionale pentru cosmetica si ingrijire, reducand astfel discomfortul creat de transportul animalutului la salonul de frizerie canina si fara a va umple curtea sau casa de par.


Efectuam tunsori canine specific rasei, periere si orice serviciu de toaletare: taiat unghii, vidat glande, curatat urechi, baie cu produse adaptate la tipul si culoarea blanitei, balsam pentru descalcit, periere pentru indepartarea caltilor, tratamente impotriva caderii parului.

Va asteptam oricand pentru a reda companionului dvs. ingrijirea aferenta, frumusetea si sanatatea de care are nevoie!